Early entry verlengd

Het gaat hard met de inschrijvingen voor het Delta Lloyd Open Nederlands Kampioenschap. De huidige deelnemers hebben zich tot nu toe allemaal ingeschreven tegen een gereduceerd tarief. Deze zou op 1 augustus verlopen, maar wegens het succes heeft de organisatie besloten dit tarief nog twee weken langer aan te houden.

Twijfelaars en late inschrijvers krijgen zo nog een mooie kans om te profiteren van een mooie korting op dit evenement. Het lage tarief geldt nu nog tot en met zondag 14 augustus, wie hierna inschrijft betaalt wel het volledige bedrag. Dankzij een samenwerking met Sailing.today kunnen we alle inschrijvingen online beheren en kunnen deelnemers direct online betalen. Inschrijven kan via deze link: http://deltalloydodc.sailing.today/.

De wedstrijden worden op vier banen gevaren waarvan één baan voor het Nederlands Kampioenschap matchracen is gereserveerd. Een nieuw element tijdens het Delta Lloyd ONK, en tot nu toe een welkome aanvulling. Het matchracen wordt georganiseerd door de DMTRA, speciaal voor dit weekend hebben beide organisaties de handen ineen geslagen. Hollandia is verantwoordelijk voor de wedstrijden in de 17 open klassen.

Sociaal programma
Naast alle wedstrijden op het water, wordt er ook op de kant voor een leuk programma gezorgd. Dit doet de organisatie in samenwerking met de klassenorganisaties. Zo is er iedere wedstrijddag een steigerhap, worden er dagelijks dagprijzen weggegeven en is er op zaterdagavond natuurlijk het traditionele sailors dinner. De samenwerking met de klassenorganisaties zorgt voor nog meer betrokkenheid waardoor het evenement nog groter kan groeien.

Over het Delta Lloyd Open Dutch Championship
De Delta Lloyd Open Dutch Championships zijn in 2002 opgericht om de vele verschillende Nederlandse Kampioenschappen in de Olympische klassen te bundelen. Het is een initiatief van het Watersportverbond en de laatste jaren wordt het georganiseerd in samenwerking met TIG Sports. Door de NK’s te bundelen in het derde weekend van september ziet het Watersportverbond direct de kans om het Nederlandse zeilen zowel nationaal als internationaal te promoten, hier is het International Sailing Center in Medemblik de ideale locatie voor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *